Замовити
Матова сталь - популярний тренд в кухонних фасадах.

Матова сталь - популярний тренд в кухонних фасадах.

Niemann Inox

Восени до асортименту Niemann приєдналася колекція Inox.

Це унікальна серія фасадів, які вписуються в поточну тенденцію металевого мату. У декору Inox є вишукана поверхня матової сталі, яка надає елегантність будь-якій кухні. Ми розповімо вам, які інтер'єри підходять найбільше! Металеві меблеві поверхні все частіше з'являються на сторінках дизайну інтер'єру. Раніше вони були пов'язані з ресторанами. В даний час це оригінальна тенденція для домашньої кухні. Їх досить холодний, але в той же час надзвичайно елегантна стилістика приваблює все більше клієнтів.

Які інтер'єри підходять для металевих поверхонь?

Всупереч зовнішнім виглядом сталеві фасади меблів підходили не тільки до сучасним промисловим просторів. Хоча в таких кухнях вони виявляються кращими в своєму мінімалістському розташуванні, дизайнери інтер'єру пророкують успіх також в атмосфері вантажного і сільського стилю.

Звідки взялася ідея?

Сталь - відмінний фон для аксесуарів і стін в кожному кольорі. Вибираючи цей тип меблів, ми створимо барвисту, цікаву композицію в будь-якому стилі - сучасному і класичному. Сталеві фасади найкраще підходять для побутових приладів того ж кольору. Завдяки рівномірної забарвленням кухонного обладнання ми досягнемо ефекту узгодженості. Це не важко - багато виробників пропонують сталеві холодильники, плити або витяжки, тому знайти відповідне обладнання не повинно бути проблемою.

Декор Інокс - чим відрізняється на ринку?

Меблі, повністю виготовлена ??зі сталі, може бути досить складною в обслуговуванні. Niemann пропонує клієнтам широкий асортимент Pianovo Metal, доступний в яскравих і прохолодних відтінках (Chromium, Titanium і Steel) і теплий, з бежевими і помаранчевими тонами (мідь і остання новинка Золоте шампанське). Тепер наші продукти Inox можна знайти в трьох темних кольорах: лава, графіт і чорний. Це матова поверхня з поліпшеною поверхнею з полірованої сталі. Вони повністю водонепроникні, і, як і всі продукти Niemann, вони надзвичайно міцні і стійкі до подряпин. Сталь в темному, елегантному кольорі дозволяє кухонне обладнання в промисловому стилі і створити ідеальне тло для різнокольорових добавок. Завдяки правильному освітленню цей вид фасадів додасть вам виняткову чистоту і функціональність.

Deco Inox і Pianovo Mat пропонують безліч можливостей - точно так само, як і в повністю білій меблів, ми отримуємо саме той результат, якого ми очікуємо. Все залежить від наших смаків, уподобань і натхнення.

ЗАПОЛНИТЕ ЗАЯВКУ

и мы с радостью ответим на все Ваши вопросы